Rekrytointi

SEU:ssa tehdään työt omalla porukalla niin pitkälle kuin mahdollista. Tämä ei ole mikään sovittu periaate, vaan kertoo enemmänkin siitä, että lähes 100 ammattilaisen henkilökunta on pätevää, tuntee kaluston ja työkalut sekä on tottunut toimimaan yhdessä. Tällaisessa porukassa arvostetaan ammattitaitoa, halua tehdä asiat hyvin ja kantaa oma vastuunsa. Siksi hyvän työntekijän onkin helppo liittyä tällaiseen joukkoon.

 

Tietoa KSS Energia -konsernin avoimista työtehtävistä.

 

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työtehtävää?

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia ja käymme niitä jatkuvasti läpi. Jos haluat jättää meille avoimen työhakemuksen, olet vailla työharjoittelupaikkaa tai olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyön, sinun kannattaa tulla mukaan KSS Energia -konsernin osaajayhteisöön.

Jätä meille työnhakijaprofiilisi ja yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, kun riittävän haasteellinen ja sinulle sopiva työtehtävä aukeaa. Säilytämme hakemustasi tyypillisesti noin vuoden ajan. Tämän jälkeen tietosi poistuvat automaattisesti. Halutessasi voit jatkaa vielä vuoden jälkeen osaajayhteisössämme. Luonnollisesti antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Liity mukaan Osaajayhteisöön!