Rekrytointi

Ammattitaitoa ja sitoutumista

Rekrytointi

SEU:ssa tehdään työt omalla porukalla niin pitkälle kuin mahdollista. Tämä ei ole mikään sovittu periaate, vaan kertoo enemmänkin siitä, että lähes 100 ammattilaisen henkilökunta on pätevää, tuntee kaluston ja työkalut sekä on tottunut toimimaan yhdessä.

Tällaisessa porukassa arvostetaan ammattitaitoa, halua tehdä asiat hyvin ja kantaa oma vastuunsa. Siksi hyvän työntekijän onkin helppo liittyä tällaiseen joukkoon.

Alta löydät koko KSS Energia konsernin avoimena olevat työtehtävät. 

Avoimet työtehtävät KSS Energia konsernissa

Haetaan tietoja...

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työtehtävää?

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia ja käymme niitä jatkuvasti läpi. Jos haluat jättää meille avoimen työhakemuksen, olet vailla työharjoittelupaikkaa tai olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyön, sinun kannattaa tulla mukaan KSS Energia -konsernin osaajayhteisöön.

Jätä meille työnhakijaprofiilisi ja yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, kun riittävän haasteellinen ja sinulle sopiva työtehtävä aukeaa. Säilytämme hakemustasi tyypillisesti noin vuoden ajan. Tämän jälkeen tietosi poistuvat automaattisesti. Halutessasi voit jatkaa vielä vuoden jälkeen osaajayhteisössämme. Luonnollisesti antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Liity mukaan Osaajayhteisöön!

Jokainen päivä on sopivasti erilainen

Projektipäällikkö Ilmo Uusivirran tehtävänä on projektinhallinta tavaroiden tilaamisesta
työmaan aikatauluttamiseen ja loppukuviin sekä työn luovutukseen. Isossa osassa on asentajien koordinointi ja se, että tarvikkeet tulee tilattua ajoissa sekä aikataulutus maarakentajien ja tilaajien kanssa. Tärkeää on, että pysytään aikataulussa. Tehtävässä pitää olla oma-aloitteinen ja tykätä tehdä ihmisten kanssa töitä, koska alaisia voi olla
toistakymmentä ja kollegana kaksi projektipäällikköä.

”Ai minkälainen on tyypillinen työpäivä? Aamulla jaan työt asentajatyöpareille ja aikataulutan töitä tarvittaessa uudelleen. Käyn läpi sähköposteja ja asentajien edellisen päivän leimaukset. Olen yhteydessä tilaajiin. Suunnittelen seuraavan päivän ohjelmaa ja käyn läpi kokonaiskuvaa, että hankkeet valmistuvat ajallaan. Iltapäivällä, kun työntekijät palaavat työmailta, käydään läpi päivän työt ja suunnitellaan seuraavan päivän ohjelmaa.

”Vaikka päivät noudattavat samaa kaavaa, on jokainen päivä erilainen. Sinänsä olen hyvässä asemassa, kun pääsen olemaan tekemisissä rautaisten ammattilaisten kanssa. Ei tarvitse olla kädestä pitäen opastamassa.”

Projektipäällikkö Ilmo Uusivirta

0.0.9