Sähköisen liikenteen ratkaisut

Meiltä saat laadukkaat sähköisen liikenteen ratkaisut yrityksiin ja taloyhtiöihin.

Suomen Energia-Urakoinnilta saat yrityksiin ja taloyhtiöihin parhaat sähköautoiluun liittyvät energiaratkaisut. Suunnittelemme ja toimitamme ammattitaidolla niin pienten kuin suurten kohteiden sähköisen liikenteen ratkaisut. Saatte meiltä aina tarpeisiinne räätälöidyt palvelut. Toiminta-alueemme keskittyy tällä hetkellä Etelä-Suomeen.

Palvelua suunnittelusta loppudokumentointiin saakka

Harkitsetko sähköauton latauspisteitä yrityksellesi?

Olemme erikoistuneet yritysten ja julkisten kiinteistöjen sähköauton latauspisteiden urakointitoimeksiantoihin Pääkaupunkiseudulla.

Taloyhtiöiden ja yritysten käyttöön on järkevä harkita useamman latauspisteen tekemistä kerralla, vaikka tällä hetkellä tarve olisi pienikin. Latausta tarvitsevien sähköautojen, joko ladattavien hybridien tai täyssähköautojen, määrä lisääntyy kiihtyvällä tahdilla. Oikeilla ratkaisuilla voi optimoida tarvittavia investointeja.

Miksi valita meidät palvelun toteuttajaksi?

  • SEU Turva -Saat meiltä toteutuksiin ylimääräisen takuuvuoden asennukselle ja laitteille

  • Asiakaslähtöinen ratkaisumalli toteutuksesta

  • Avaimet käteen -toimitus

  • Meillä on kokemusta pitkältä ajalta ja meiltä löytyy paikallistuntemusta

  • Kykenemme toteuttamaan myös vaativia ratkaisuja

  • Meillä on monipuolista energiaosaamista

  • Olemme luotettava iso toimija

  • Olemme hyvin tavoitettavissa ja aina valmiina palvelemaan!

ASENNETTAVUUSKARTOITUS

Asennettavuuskartoituksessa asiantuntijamme kartoittaa lähtötilanteen ja auttaa valitsemaan juuri sinulle parhaan vaihtoehdon.

SÄHKÖSUUNNITTELU

Huolellisella lähtötilanteen selvityksellä ja sähkösuunnittelulla löydetään kuhunkin kohteeseen paras ratkaisu.


LAITTEET, JÄRJESTELMÄT JA ASENNUS

Toimitamme laadukkaat kohteeseen sopivat latauslaitteet ja lisäjärjestelmät, kuten latauksen maksunhallinnan. Tarvittaessa vahvistamme myös kiinteistön entistä sähköverkkoa.

As Oy Sandra

Oikein mitoitettu sähköautojen latausratkaisu palvelee taloyhtiössä pitkälle tulevaisuuteen. Helsingissä sijaitseva As Oy Sandra vei hankkeen maaliin vajaassa vuodessa yhteistyössä kanssamme. Tarjoamme helpot askeleet sähköautoilun mahdollistamiseen.

Lue lisää
Valkoinen iPad, jossa on näkyvillä kansikuva taloyhtiön latauspisteratkaisuiden oppaasta. Oppaan kannessa on lähikuva valkoisesta autosta, johon sinipaitainen henkilö laittaa latauspistoketta. Oppaan ylä- ja alareunoissa on vihreän väriset reunustat.

Opas taloyhtiön onnistuneeseen latauspisteprojektiin

Sähköautojen latauspisteprojekti taloyhtiössä on paljon helpompi ja mutkattomampi kuin uskotkaan. Opi latauspisteprojektin erilaiset vaihtoehdot ja tutustu Suomen Energia-Urakoinnin (SEU) tapaan toimia.

Lataa ilmainen opas

Olen kiinnostunut sähköauton latauspisteistä

Voit lähettää meille helposti yhteydenottopyynnön sähköauton latauspisteistä tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Olen kiinnostunut

Suomen Energia-Urakointi kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten Suomen Energia-Urakointi käsittelee henkilötietoja.

Ota yhteyttä

Janne Ylänkö

Myyntipäällikkö, energiaratkaisut (Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme)

0.0.9