Pekka Kanervo on nimitetty Suomen Energia-Urakoinnin tuotantojohtajaksi

KSS Energia -konsernin tytäryhtiössä Suomen Energia-Urakointi Oy:ssä (SEU) vuodesta 2012 työskennellyt aluepäällikkö Pekka Kanervo on nimitetty tuotantojohtajaksi. Hän aloittaa uudessa roolissaan 1.4.2024.

Pekka Kanervon vastuulla on jatkossa SEU:n asennustoimintojen johtaminen. Uusi rooli on osa urakointiliiketoiminnoissa tehtäviä organisaatiouudistuksia. Uudistusten tavoitteena on luoda konsernin urakointiliiketoiminnan projektijohtamiselle lisää ketteryyttä, asiakaslähtöisyyttä ja tehoa.

”Olen iloinen Pekka Kanervon otettua uudet haasteet vastaan. Hän on jo pitkään tehnyt Suomen Energia-Urakoinnilla merkittävää, konkreettista työtä asiakasvuoropuhelun ja palveluiden laadun kehittämiseksi. Nyt tätä osaamista on mahdollisuus tukea ja skaalata uusilla tiimeillä ja johtamista tehostavilla muutoksilla. Liiketoimintanäkymämme tälle vuodelle näyttävät optimistisilta, ja meneillään on paljon”, konsernin Urakointiliiketoimintojen (SEU ja KSS Rakennus Oy) toimitusjohtaja Kaj Ljungberg iloitsee.

0.0.9